Veel Gestelde Vragen

Vraag: Hoe zit het met de Hygiëne bij L.VY Nails?

Antwoord: Bij ons wordt Hygiëne heel groot geschreven en dat garanderen wij jou! Naast een altijd schone werkplek garanderen wij jou dat al onze Nagelvijlen en Buffer ook ALLEEN VOOR JOU gebruikt worden! Voor ieder Klant wordt een nieuwe verse Box gebruikt waarin zich alle materialen bevinden. Je kunt dus gerust zijn dat je geen Infecties zoals schimmelinfecties kunt krijgen. Neem eens een kijkje en overtuig u van een echt schone studio!


Vraag: Hoe staat het met de kwaliteit van jullie producten?

Antwoord: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige Kwaliteitsproducten van Alessandro. De Softgels zijn zuur en Chemievrij geproduceerd en zijn niet schadelijk voor jouw eigen nagels maar geeft de Nagels juist extra Vitamines waardoor je nagels sterker worden. We hebben het volste vertrouwen in ons werk en daarom geven wij jou op alle gemaakte Nagels een vier weken durende kwaliteitsgarantie! Als je in deze tussentijd toch onverhoopt klachten hebt (bijvoorbeeld lifting???) zullen wij deze natuurlijk repareren.


Vraag: Mag ik jullie nagels ook uitproberen?

Antwoord: Wil je een keer proberen hoe een gemodelleerde nagel van L.VY Nails aanvoelt?! Hoe de Nagel de stress van het dagelijks leven kan weerstaan? Geen Probleem! Wij zetten je een Proefnagel zodat je deze op alle fronten kunt uitproberen!


Vraag: Wat is het verschil tussen acryl en gel?

Antwoord: Acrylnagels is de meest gebruikte methode voor het zetten van kunstnagels. Acryl bestaat in dit geval uit een poeder dat wordt vermengd met liquide, een vloeistof die de poeder smelt. Het wordt daarna met een penseel aangebracht. Gel is zachter en flexibeler dan acryl en heeft ook meer glans. Vroeger waren er grotere verschillen tussen gel nagels en acrylnagels dan vandaag de dag. Er zijn de afgelopen jaren nieuwe types gel nagels op de markt gekomen die sterk in kwaliteit verbeterd zijn.


Vraag: Na hoeveel tijd moet ik mijn nagels opvullen?

Antwoord: Gemiddeld na drie weken kunt u het beste uw nagels laten opvullen.


Vraag: Ik bijt nagels, kan ik ook aan kunstnagels beginnen?

Antwoord: Ja, het is trouwens een hele uitstekende oplossing om van het nagelbijten af te komen.


Vraag: Kan ik de kunstnagels ook zelf lakken?

Antwoord: Ja, kunstnagels lakken is geen probleem. Alleen voor het verwijderen van de laklaag kunnen wat probleempjes veroorzaakt worden. Gebruik geen aceton voor het verwijderen van de lak, want aceton kan ook de kunstnagel beschadigen of smelten. Gebruik ten allen tijde nagellakremover zonder aceton. U kunt deze nagels even met een bufferblokje egaliseren alvorens u de topcoat aanbrengt.

L.VY Nails